Måste sluta med detta beroende...

Min storyline för dagen
Verkligen inte okej att vara så aktiv på Snapchat. Min My-story ska inte ligga på över minuten...skärpning! Dags att skaffa ett liv kanske (haha).

Jag är här bland molnen, så ni kan inte nå mig

Tro mig, jag har en gång hatat varenda del av det jag bär på, varenda millimiter hud och varenda sketen liten skavank på min kropp. Idag är jag, de allra flesta dagar, relativt nöjd med det som mina föräldrar skapat. Trots att jag vet om att kilona ökat och att träningen ligger på en nivå långt ifrån vad jag varit van vid de senaste månaderna, så är jag på något vis nöjdare än någonsin. Jag granskar inte längre mina "kärlekshandtag" med samma kritiska öga, jag försöker istället kolla på mig själv i spegeln och tänka klyschan "Du är fin som du är!" och nog fan hjälper det. Jag blir inte äcklad av det jag ser, jag kan till och med vara stolt över det vissa dagar. Som nybliven singel har jag dock saknat bekräftelsen från någon, någon som faktiskt sett alla mina brister och fortfarande kallade mig vacker. Som människa kan jag inte rå för att jag har vissa behov av närhet och just det...bekräftelse. Vet att jag är stark och att jag klarar mig galant utan en pojkvän, vill inte ens ha en för tillfället, men jag kan endå inte låta bli att sakna det en aning. Antar att det är en vanesak, att man vänjer sig vid att vara ensam. Samtidigt finns det någon där, en ganska så lång bit härifrån, i en annan del av vårat avlånga land,  någon som får mig att le. Det räcker för mig just nu, de lilla är tillräckligt för att göra mig hel. 
 

Två dagar i vår fina huvudstad

I Torsdags åkte jag med 05.13 tåget mot Stockholm för lite prövningar. Allting gick långt över förväntan och vid tretiden drog jag mig  (med ett trött leende på läpparna) mot en av mina bästa vänner som för tillfället bor i en lägenhet i stan. Riktigt kul att träffa min Beccis då det var sjukligt länge sedan vi ens pratade. Det har hänt aldeles för mycket i bådas liv så tiden har inte räckt till...hatar tid. Det fanns helt klart en hel del att ta igen där, så det blev en övernattning fylld av en massa tjejsnack. Fredagen innebar löning och löning innebär alltid att mitt shoppingsug ökar och går upp i toppen. Fick med mig lite grejer hem och är alltid nöjd när jag får några nya godbitar i garderoben. 

Babe, this is all we got

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, har så sjukligt svårt att vara själv. Jag som alltid varit lite av en ensamvarg, älskat att spendera tid med mig själv. I dagsläget håller jag på att krypa ur mitt eget skinn efter typ 10 minuter i mitt eget sällskap. Antar att det är en vane-sak, har haft folk ganksa tätt inpå mig under de två senaste veckorna. När jag vaknade i Lördagsmorse hemma på soffan i ett helt tomt hus funderade jag över vad fan man gör när man inte har någon att prata med, kramas med, skratta med eller dryga med. Faaan så jag saknar att ha de pratglada grabbarna, vi umgicks med i Turkiet, runtomkring mig och för att inte snacka om alla sjukt härliga människor jag träffade i Åre. Det är inte förrän idag som jag insett att jag nog trots allt är en ganska social människa, vill bara träffa nya människor, uppleva nya saker och leva livet. Let's go! 
 
 
 
 
 

Liten men tuff har jag hört

Har saker jag borde ta tag i, träningen (host), städning, uppackning av två väskor osv, osv. Vad jag gör i stället: Tittar meningslösa program på TV:n och serier, tar selfies, uppdaterar twitter, äter, sover, tittar på packningen och dammet, tofflar omkring, äter igen, nätshoppar och tittar ut på det sjukligt höstiga vädret. Vaknade imorse och var mer än nöjd över att inte behöva ta mig ut och åka till jobbet, ÄLSKAR att jag är ledig dag. Nu ska jag fortsätta med mina meningsfulla, meningslösa, assköna aktiviteter medan ni kanske sliter ut er för att tjäna lite cash, Lycka till! 

Polo-höst

Dags att plocka fram höstgarderoben på riktigt nu. Denna grå polotröja är faktiskt ny för denna säsong och kommer från Ellos (299:-). På något galet vis älskar jag hösten fast att jag både längtar tillbaka till värmen i Turkiet och är taggad på en rejäl vintersäsong. Kläderna på hösten är i alla fall mysfaktor No.1.  

Nej, jag har ingen typ

Det verkar som att det ska vara självklart att alla har en "typ", att det ska finnas ett speciellt utseende man attraheras av. Jag känner mest: Hur fan kan man välja? Jag älskar brunt hår, blont hår, svart hår, rött hår. Jag älskar bruna ögon, blå ögon, gröna ögon, grå ögon. Jag älskar skäggigt, jag älskar oskäggigt, jag älskar långt, jag älskar kort, jag älskar tränat och jag älskar mjukt. Förstår ni vad jag menar? Det är rätt kombinationer på rätt personer som skapar en attraktion. Ett leende, ett speciellt tix, ett ärr, en röst eller en dialekt kan få mina knän att mjukna och mina mungipor att sitta uppe vid öronen. Jag säger inte att utseende inte spelar roll, för de gör det. Jag säger bara att jag inte kan svara på frågan: "Vilken är din "typ"", för jag har ingen typ. Mitt enda tydliga krav är att personen gör mig glad, får mig att skratta och har fler positiva sidor än negativa (och det har ju egentligen ingenting att göra med ett utseende). 

Mojito Friday

 
Favvodrink alla dagar i veckan. Hemodlad mynta , riktigt roliga besked och solsken gjorde inte saken värre! Det är nästan oförskämt hur bra det känns just nu. September bjuder på så fruktansvärt jävla bra saker att jag knappt tror att det är sant. Måste nog nypa mig i skinnet och se om jag drömmer. Snart kommer Oskar och Julia över på Tacos och imorgon far jag iväg. Livet är gött!

Du är ett glashus, jag är en sten

Lite bilder från förra helgen, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Trivdes hela helgen (förutom en del ångest av självförvållat slag). Umgicks med fina vänner, Heartan, Church street käk med familj plus tillägg och IKEA med Felli och Carola. Dumt att klaga på livet, för på Lördag lyfter planet mot varmare breddgrader igen, ååååh som jag trivs. 

Please don't say you love me

 
Överdriver inte när jag säger att jag nöter sönder den här sjukt talangfulla bruden. Hennes röst, låten, allt...önskar jag hade det hon har. Efter att jag hört den en gång kunde jag inte sluta lyssna, har tuppskinn, SÅ JÄVLA GRYM! 

Work hard

 Förkylningarna kretsar omkring överallt. Istort sett allaaaa på jobbet är sjuka.  Det betyder att jag som vikarie får jobba både dag som natt. Meeen dumt att klaga när man får tjäna lite pengar, kan ju behövas efter semestern med bästis! För då ska jag fan inte snåla. 2,5 timme rast hinnar jag åtminstone med emellan passen, välbehövligt! Nu ska jag fortsätta kolla lite Idol innan det blir middag och en ännu en resa längs 292:an till Örbyhus. 

Acne Studios

Sitter och drömmer mig bort på Acnes hemsida synd att man inte har 20-30.000 papp som ligger och skräpar i något hörn. Fan att man har ett sånt jävla shoppingbegär... Det är ju som terapi för själen. Att man inte får allt man pekar på är väl kanske lite av charmen, att få drömma och längta är nog ganska viktigt. Så jag ska fortsätta drömma, drömma och drömma. 

Full av liv

 

"Jag räknade blåa bilar och han räknade röda"

Världens goaste, världens omtänksammaste och världens absolut utan tvekan bästa pappa.