Godnatt

Efter en långprommis på Tierps mörka gator i 3gradig värme är jag både trött och en aning frusen. Nummer två rådde jag lite bot på efter att ha druckit en hel jävla balja (och då skojar jag inte) med te. Hur jag egentligen tänkte när jag drack det innan läggdags det vet jag inte. Lär springa på toa hela natten.. Jaja nu ska jag sussa så godnatt på dig världen! Låt mig drömma om varma breddgrader, palmer och galenskaper. Puss

Varför hata när man kan älska

Jo det är en sak jag skulle vilja ha en förklaring på. Hur kan människor med ett annars så upptaget liv ha tid att hata på andra och bry sig om vad som händer i dessa personers liv? Varför väljer man att lägga sin redan så upptagna tid på sådant skit? Det är inte så att de har tänkt på att kanske göra lite omprioteringar i sina liv och kanske lägga den där tiden på annat. På såndant som de påstår att det inte finns tid till förslagsvis. Nä jag tror faktiskt aldrig att jag kommer förstå hur man orkar lägga hälften av sitt liv på att göra andras liv så jävliga som möjligt.
Finns det någon som skulle vilja ge mig en förklaring på detta så snälla gör det! 
 
 

Blomdöden

Gårdagen vart händelserik med en del tråkigheter tyvärr. Folk som själ saker måste vara bland de värsta jag vet. Tycker det är så sjukt fucking fult gjort, hur kan man ha ett sdånat samvete?
Nåväl, Något fint med idag: Jag har köpt en ny blomma til mitt rum igen. Haha kom inte hit med era blommor om ni vill att dom ska överleva längre än ett par veckor. Tror vi har någon speciell kraft i huset som tar död på blomjävlarna. 

Gosiga myströjor, ja tack!

Vad jag gillar med hösten är alla höstkläder, allt mys med halsdukar och inburrning. Lite halvluddiga tröjor med en känsla av att gå runt som en mjuk teddybjörn jämt och ständigt, hur skönt? Gos,gos,gos! 
 

Zebra återigen

Zebra- eller djurmönster över huvud taget har blivit min stora cruch. Jag får liksom inte nog. Vilken tur att hösten bjuder på just detta i alla möjliga slag. Dock väljer jag gärna att hålla färgerna borta...som ni kanske märker. Svart och vitt är mitt signum. Allt här ovan är ifrån H&M. 

Snutten min

 
 
Hur ensamt skulle det inte vara utan våran lilla tös? Hatar på henne aldeles för ofta, vill aldrig att hon ska dö! Bästa Skrållis du är för söt för ditt eget bästa ibland. Tänk att ha någon som på riktigt ALLTID känner när man är ledsen och hoppar direkt upp i knät och gosar! BÄSTIS

Hello Autumn

 

Telefon-Kärlek

Jag lovade mig själv att inte falla för materiella ting igen. Tack Apple, där sprack det! Hur jäkla fin är den inte då? Fy får ångest över att vi människor har ett sådant jävla ha-begär...

Ett och ett halvt år av elände och oändlig kärlek

Igår var det ett och ett halvt år sedan jag valde att släppa in en väldigt speciell pojke i mitt liv. Dock inte utan att ha förvarnat honom minst 1000 gånger. Att säga att det har varit en dans på rosor vore att ljuga en stor fet lögn. Vad jag däremot kan säga är att han har lärt mig både en och två läxor, utan vidare förklaring. Jag har tvekat gång på gång, inte på grund av att jag inte älskat utan på grund av att jag inte ansett mig värdig någon som han. Idag vet jag att hans kärlek är den bästa och renaste kärlek jag kan få tag på, så allt jag kan säga är tack! Jag vet också att det finns en hel del haters, såna som inte samtycker i våra val,  men haters gonna hate och sånt är livet. Jag vet att vi väljer vad vi vill göra och hur mycket vi ska älska varandra. Dom som är med oss är med oss och de som väljer att inte vara det behöver heller inte vara det. Det är vi mot världen nu!

All kärlek till dig! Love U 

Oskar, underbart bästa Oskar

Att lite Live-musik kan sätta en sådan gnista på livet. I fredags vart det Grönan med braiga människor för att se underbart fantastiska Oskar Linnros. Jag vet att varje gång jag ser en artist live så blir jag bara sådär djupt förälskad och kan inte få nog. Men han är en sådan inspirerande människa, det är så mycket äkthet i det han gör. Det går verkligen direkt in i hjärtat! Det är såna kvällar livet är som absolut bäst.

Nya kap till höstgarderoben

H&M 249:- Ord pris 349:-
 
Jag har blivit sjukt bra på det här med att leta rabattkoder på nätet. Snål som man är vill man ju spara på varenda krona man har. Hittade exakt dessa i butik, tänkte köpa på stört men ångrade mig i tanken om kvalitén på dojjerna (H&M har ofta lite halvtaskkig kvalité på sina tyvärr). Men vem ångrade sig direkt när hon kom innanför dörren hemma? Jo just precis, jag! Klickade därför hem dom på onlineshoppen + sparade en hundring. Win win, det finns en mening med allt. 
 

Snabbt, enkelt & nyttigt

Jag kan inte påstå att jag är den som bakar och grejar speciell ofta men den lilla skönheten till brödbit här ovanför blir alltid jävligt lyckad. Och vem i helskotta älskar inte färskt och nybakt bröd? Passar på att dela med mig av receptet när jag ändå håller på. 
 
Recept: 3dl Vetekli
             3dl Fiberhavregryn
             1,5dl Grahamsmjöl
             2dl Grekisk/Turkisk yoghurt 
             1dl Mjölk
             2msk Linfrön
             2tsk Bikarbonat
             2/3tsk Salt
             1msk Olja av något slag
             2 Mellanstora rivna morötter
             (Honung, valnötter eller andra nötter)
 
Tillagning: Ugn 200* i 40-45min
                  Blanda alla torra ingridienser i en bunke, ställ den åt sidan. 
                  Riv morötterna och blanda ihop dem med yoghurt, mjölk och
                  om man vill en skvätt honung och diverse nötter. Blanda de 
                  torra ingridienserna med yoghurtblandningen och lägg degen i
                  en smörad form. För att få den riktigt snygg kan man även 
                  dekorera med lite vad man vill.

Helg...Eller nä

Skulle egentligen tagit helg idag men dum som jag är tackade jag i ett svagt moment för någon månad sen Ja till att jobba asmycket denna helg. Inte det minsta sugen över huvud taget om jag ska vara ärlig. Men det är bara att bita i det sura äpplet och tänka på belöningen för det hela. Dock kommer ju inte den förrän om evigheter... Men det är bara att le och se glad ut det. Man ska inte klaga!


Dags för fotografering

Jaha då var det dags för årets skolfotografering. Lika onajjs som alltid, men det är bara att åka dit och se ful ut så är det klart sen. Som talesättet säger: Antingen blir du bra på bild eller så blir du dig lik.


När lyktorna tänds på andra sidan bron

Dags att ta sig mot tåget, Uppsala och skolan för att avtjäna dagens enda lektion och för att därefter spana efter nya möjligheter i livet.


I'm in watch heaven

 
 

Budget eller lyx?

Ett par låga Mc-Boots skulle gärna få flytta in i min skogarderob. De är sådär lite lagom rockiga (precis som jag) och passar utmärkt till både jeans och klänning. Alla skor ovan är i äkta läder och har liknande utseende så här är det bara tycke, smak och självklart plånboken som talar. Mina egna favoriter är de från Johhny Bulls, prefektion!

Here I go again

 


               
Helt plötsligt, från absolut ingentans fick jag ett sug av blogglivet, att börja om på ny kula och se om jag finner inspiration till att vara den där kreativa bruden igen. Måste säga att jag saknar min kreativa sida, det är en del av mig som liksom inte blivit speciellt nyttjad på den senaste tiden. Kanske har varit för att jag saknat insikt i mig själv och livet jag levt. Nu när jag känner att jag börjat landa och bli bekväm i min omgivning finns det förhoppningsvis lite tid till att utveckla och rasta min kreativa själ.