Nykär och allmänt skön

Har chillat runt i dessa mysiga kläder idag och skrattat som en idiot. Mina favoritjeans för tillfället är dessa med hål lite här och var. De har funnits i mitt liv, tro det eller ej, sedan sjunde klass. Jag har bara med hjälp av sandpapper och symaskin modifierat de en aning. Jag har också haft en sådan härlig känsla i kroppen idag! Träffade min pojkvän, som varit min sedan nästan två år tillbaka, och vet ni vad? Jag kände en känsla av att vara nykär, jag ville bara kramas, gosa, retas och pussas. Han är ju bra jävla charmig min älskade pojke! 

Här började min kärlek till rödhåriga

Ron Weasley  2001 i De vises sten, vilken liten godbit. Det var nog här det hela började...haha min kärlek till rött hår! 

Nike Rosherun

Tänkte bara säga till er, världen att jag fyller år om typ ca: 23 dagar. Om någon känner för att slänga bort en tusenlapp på mig så tar jag varmhjärtat emot det. Just nu är jag lite starstrucked på just denna modell av NIKE's för inte kan väl någon få för många NIKE dojjor?! De värsta är väl att de finns i så vidunderligt många färger och konstruktioner att det är svårt att enbart välja ett par. De två i mitten är nog mina egna favoriter för tillfället. Frågar ni mig imorogn så har jag helt klart andra favoriter. 

Så var det lovet över...

Jaha då var även detta efterlängtade lov över. Jag tror jag är långt ifrån ensam med att tycka att det har gått så fruktansvärt fort. Men jag kan liksom inte klaga då allting har varit så extremt lyckat! Kryssningen från tisdag till onsdag slet nå fruktansvärt på kroppen, men oj så värt det. På riktigt var det länge sedan jag haft så fruktansvärt kul på party, det brukar annars innebära så in i bomben mycket kaos men inte den här gången. Träffade en del vänner från förr vilket innebar kära återseenden och kramar till tusen. Alla kändes så himla kärleksfulla och lyckliga vilket förde in mig i samma mode. Min söta tös Felicia fyllde ju även 19 under resan så det hela blev samtidigt ett enda stort födelsedagsfirande och vi fick hela båten att sjunga födelsedagssånger inte bara en utan två gånger. Man var faktiskt en aning sugen på att åka en vända till och festa ännu en kväll. Förutom kryssningen så har jag hunnit käka pizza med Annsofie och hennes vänner när hon fyllde 19, myst (lite för lite) med min pojke och umgåtts med min fina familj och inte gjort ett jävla piss.
Faaaast jag ljög ju en aning i rubriken...jag är faktiskt leedig imorgon också! Puss på er 

Du kommer ångra dig, du kommer ringa mig

Den här har gått på Repeat hela dagen lång och kommer nog göra ett tag framöver. Jag förstår inte hur vissa artister kan fånga ens hjärta i allt de gör. Den här mannen är ett sådant exempel, han har aldrig någonsin svikit mig. Och när en ny låt kommer ut så kan man ju inte annat än att bli lycklig! Markus sluta ALDRIG att skriva!!!

Dag 2 på jakt

Gårdagen spenderades sisåhär, att först blev det lite söndagsmorgonträning och efter det en tur till Gränby för att finna lyckan i butikerna.  Om jag hittade lyckan? Nä hittade inte minsta lilla trasa, fick åka hem tomhänt. På kvällen blev det Tacomys och skogskörning med tre sköna brudar och idag vaknade jag till första dagen på lovet med ett leende på läpparna. Nu har jag precis dragit en runda på stan med Beccis och hittade ÄNTLIGEN något att ha på mig imorgon. Det är nämligen dags för Studentkryssning, huh! Meeeen först ett spinningpass med svärmor. 

Forgive or forget

De säger att de känner mig, att de vet vem jag är, men jag vet att det inte är sant. Jag vet att de inte känner mig längre. Precis som jag vet att jag inte känner dom. Men jag tror att det är så jag vill ha det. Jag vill åtminstone inte ha dom vid min sida, aldrig någonsin mer. För jag är så fruktansvärt trött nu. Tänker aldrig mer lägga tid och energi på de som aldrig ens skulle ha en tanke på att ge en uns av den energin tillbaka. Vi alla vet att man inte kan vara perfekt, och vi vet att man ska förlåta. Till slut är det bara de att man får nog. 

En kärleksfull dag

Jag är bara så otroligt jäkla lycklig idag. Att jag inte har ett liv som på en amerikansk feel-good film gör mig ingenting. Idag har jag fått träffa så många av de människor som jag har ligger närmast mitt hjärta och alla har verkat lika lyckliga som jag. Det är nästan det som har varit de bästa av allt! Mina två bästisar i skolan hade fixat med present och chokladdoppade jordgubbar. Hur mycket kärlek är inte de? jag fick vakna brevid min fina pojkvän och jag har hunnit med att fira hans goa mamma på födelsedagen. Jag har både fått och skickat några kärleksfulla hälsningar till gamla men ack så värdefulla vänner och nu sitter jag på tåget hem till mina älskade föräldrar! Att Filip jobbar ikväll gör mig inte speciellt mycket, för själva grejen med alla hjärtans dag har jag aldrig firat på det sättet. Jag är bara så tacksam för att alla ni (ni vet vilka ni är) finns i mitt liv och att ni är sådana underbara filurer! Sluta aldrig, aldrig någonsin att älska, för då är vi chanslösa. Utan kärlek är världen både grå och trist.
MER KÄRLEK TILL VÄRLDEN! 

Para - para - Paradise !

Nu är det alltså bestämt, efter spekulationer och funderingar hit och dit är det bokat och klart. I Maj åker jag och mina fina föräldrar bort för att sola, bada, sola lite till och götta oss med livet. Det känns lite som en dröm och jag känner mig ganska bortskämd som ska få ha egentid med de två människor som faktiskt fått mig att bli den jag är och som alltid kommer vara mina absoluta favoriter i livet. Andra kommer och går men de står vid min sida i gott och ont. Fyfan vad jag älskar er Mamma & Pappa, detta är vi värda! Vart vi ska? Ja ser ni inte de på bilderna lär ni ju upptäcka det så småningom. PARADISE
 

Ledig dag

Våran lärare har äntligen fått sin unge vilket för mig innebar en ledig måndag. Så otroligt jäkla skönt att kunna ta det lugnt och laga både frukost och lunch till mig själv. Ibland (som idag) lyckas jag så otroligt bra med min mat att jag funderar på om det bor en liten kock inom mig ändå. Har tagit tag i lite skolarbete och hoppas att få till någon slags engelskapresentation tills på onsdag. Men tro icke att jag slipper ta mig till stan för det, klockan 17 står spinning med svärmor på schemat! 

Idag fyller min grabb Systembolaget

Hip-hip-hurra för min fina grabb idag! 20 bast, nu är det dags att bli vuxen på riktigt det går inte att glida runt och chilla längre för nu jävlar blir det dyrt att leva. Vuxenbiljett på bussen, systembolagsbesök och är det inte dags att flytta hemifrån snart också? Hehu nä skämt åsido önskar Fillepille en underbar födelsedag och ikväll blir det ett krogenbesök med lite skönisar! Puss, kram & Kärlek 

Everytime she close her eyes

Trots att jag nyss sa att jag skulle hålla i mina pengar så kunde jag inte hålla mig ifrån lite nätshopping. Denna skönhet var på rea och kostade endaste 220:-,  förlåt ekonomin! Förhoppningsvis valde jag rätt storlek och myströjan sitter som en smäck, då lär det bli en ny favorit i garderoben. (Försöker alltid intala mig själv detta varje gång jag köper något nytt för att inte få ångest.) Men va fan lika bra att spendera medan jag fortfarande lever! Puss

Är du sugen på en likadan eller något annat från IvyRevel klicka HÄR! 

H&M levererar snyggt och billigt!

Eftersom nya träningskläder får de flesta (åtminstone mig) att bli ännu lite mer taggad på att träna och hålla igång så blir man bankrutt av att bara handla Nike kläder. H&M har nu släppt en kollektion med riktigt fräscha och snygga träningskläder som känns exklusiva trots det relativt låga priset. Jag vill shoppa loss så in i helsike men det är bara att försöka hålla hårt i kosingarna. Så är ni sugna på nya träningskläder trots att det är lite snålt i plånboken så kolla in denna fina kollektion!