Muggar med Håkan citat

Egentligen ganska fula kanske. Enkla typ IKEA koppar så varför blir jag helt såld? De är enbart citaten från världens bästa Håkan som gör mig kär. De kostar självklart inte heller någon förmögenhet och jag tror faktiskt att jag kommer göra en beställning på åtminstone 2-3 stycken innan denna dag är slut. Måste ha dessa, bara MÅSTE!! Är det på något sätt jag ska lära mig att dricka kaffe så är det med en kopp som de här. 

Just do it!

Fyfan, vaknade vid sju imorse med panik. Trodde jag försovit mig och borde ha varit på jobbet, kunde dock andas ut när jag insåg att det bara var Söndag och att jag faktiskt var ledig idag också. Har haft en riktigt bra helg måste jag säga, tagit vara på ledigheten, gäller att passa på. I fredags höll jag mig själv sällskap på stan och på kvällen var vi hos Alex och umgicks till tidig morgon. Igår firades min fina farmor och hennes pension med pappas sida av släkten. Det bjöds på god mat och aldeless för mycket gottigott. Kvällen avslutades i matkoma med film och lite sovandes på rebeccas soffa. (Haha så trevligt sällskap är jag!) Tänkte röra på mig lite nu innan de blir fika hos mormor som fyllt år, och ikväll blir det med största sannorlikhet Bio. 

Sometimes...

 

Drinking to suppress devotion with fingers intertwined

Skojar inte när jag säger att jag fick hem världens underbaraste byxor på posten igår. Beställde dessa på H&M rean med ett väldigt kluvet sinne - Kärlek eller hat? - och nu är jag helt jäkla kär! På den här bilden ser de svarta ut, men de är egentligen marinblå...klart jag föll pladask då, älskar allt i marinblått. Dessutom satt de som en smäck över lillrumpen, behöver bara sys upp några centimeter så är jag redo för sena sommarkvällar och romantiska middagar! Oromantiska middagar också för den delen (haha). 

Lunch på Royal med mor

Slutade 12 idag och fick med mig mamma som passagerare på vägen hem. Hon var inte så sugen på sin matlåda så hon tog med mig till Royal och bjöd på räksallad, himmel vad gott det var. Tänkte ge tillbaka med att laga middagen här hemma ikväll, hoppas på succé! 

Spring som om du hade snutar i hälen

Jorå, tro det eller ej, knappa 5km i löpardojjorna. Helt slutkörd och fortfarande förkyld sen Cypern.  Behöver bra tips på hälsokurer och träningsmotivation, alla tips är välkomna, vill bara bli fit for fight igen! Vill ha tillbaka mina träningsrutiner nuuu på stört! 

Inspiration

Kollar på alla dessa bilder på Instagram och vill bara shoppa, shoppa, shoppa! Det kliar i fingrarna på mig och kan inte låtabli att önska att min garderob var 1000 gånger så stor. Blir kär i materiella saker alldeles för lätt, suck! Om jag endå hade lika mycket inspiration till andra saker i livet som jag har till shopping...

Desperate Housewives och knäckebröd

Det här är väl ungefär vad mitt liv består av just nu. Filmjölk, knäckebröd och Desperate Housewives plus lite jobb där och då. Idag skiner ju faktiskt solen en aning även om temperatuten fortfarande är långt under tolererad nivå för slutet av Juni... Men en liten springtur borde jag väl åtminstone kosta på mig efter mer än 3 veckor utan träning. Helt klart dags att röra på fläsket. 

Du är knark

Det högg tag i mig och drog mig med,
kom som en hjälpande hand mitt i fallet.
Jag har hört att det är ovanligt, att inte alla får känna.
Har också hört att man ska vara beredd på törnar.
Fast just nu spelar det ingen roll, det får slå mig i ansiktet. 
Utan denna hand hade jag fortsatt falla, i värsta fall för alltid,
legat kvar i gropen och aldrig fått tillbaka livet. 
Det må vara konstigt, fel, idiotiskt och allt därtill,
men det gav mig kraft och styrka.
Jag tänker inte låtsas, aldrig någonsing mer.
Sen får de andra tycka precis vad de vill...
 

Dags att ta till saxen?

Här har ni kvinnan som har svårt att bestämma sig vad gäller sitt hår och sin frisyr. För två år sedan kapade jag det och jag måste säga att jag är bra sugen på att beställa en tid hos min frisör. Lika velig varje gång även fast jag vet att jag trivs sjukt bra i lite kortare hår och att de dessutom säger att det passar mig. Tar jag mig till frisören så ryker åtminstone en decimeter, så är det bara. 

Midsommar

Startade midsommarafton med jobb och fick åka hem från fyllskallarna relativt tidigt på grund av jobb imorse också. Måste säga att det blev lyckat trots att jag var bra avundsjuk på de andras kalla öl och hade mer än gärna varit med på ett hörn. Inget Lövsta blir det ikväll heller, och det gör lite ont i mitt danshjärta. För om en timme lär jag ta mig mot dagens andra arbetspass. Försöker se det från den ljusa sidan men det är svårt när jag tänker på hur många danser och skratt jag kommer gå miste om ikväll...suck! 

Shine bright like a Diamond

Den har suttit där i över ett år och kommer sitta där för resten av mitt liv. Även om jag inte ångrar mig en sekund så är det en aning skrämmande. 

Tänker aldrig sluta drömma

Här sitter jag och ler efter en måndag på jobbet. Har ingen klass längre, ingen skola att komma tillbaka till i höst och heller ingen säker framtid. Litar på alla kloka människor som säger att saker och ting löser sig, för jag antar att till slut gör dem det. Alla töntiga uttryck så som YOLO, Carpe diem osv. dyker upp i mitt huvud, vilket gör att jag bara skrattar åt mig själv. Vet inte riktigt om jag tappat fattningen helt eller om jag bara känner mig lite lycklig för en gångs skull. Studenten var för den delen den sjukaste dagen i hela mitt liv, aldrig känt så mycket olika saker på en och samma dag. Eftersom jag har världens finaste pappa så är jag numera bilägare och med det har jag också en ny kärlek i mitt liv. Silverpärlan, i modell...Saab såklart. Ingen som känner familjen Hällström är speciellt förvånad över den saken.
 

Jag försöker vara stark, jag försöker klara mig

Den senaste veckan har varit tuff. Min hjärna har spökat med mina tankar och jag har levt som i ett vakum. Det värsta är att jag vet varför...jag vet också att det kommer göra ont! Jag har bara tur som haft saker att avlasta mitt huvud med, är så glad över alla Goa människor som finns i min närhet. Imorgon är det studenten och jag är mer laddad än någonsin, tro inte att kaoset i mitt liv någonsin skulle stoppa mig från att ha den bästa dagen i mitt Liv! Ska enbart tänka på mig själv, strunta i alla andra och ta vara på tiden. Fan så laddad jag är!!!!! 
 

Utan er är jag ingenting alls

I onsdags tog alla Tierpare studenten och shit vilken lycka det var bland alla glada studenter. Nästa onsdag är det min tur att vara lyckligast på jorden. 
Vill också säga att dessa töser är det finaste som finns på denna jord. Utan er vet jag fan inte vad det hade blivit av mig! 
 

Du säger ingenting, det säger allt...

...ditt hjärta bor någon annanstans.