I need a dollar

Där inne har vi hängt idag, Beverly center, en sjukt stor galleria med allt från LV till VS och H&M. Kommer vara tungt att komma hem till Gränby centrum efter detta vill jag lova. Alla 3 är sjukt nöjda över dagens shopping och är rejält trötta i benen efter ca 1,5 mils gång. FaaaaN vad jag inte längtar hem! (Saknar bara lite kvinnlig energi) 

Universal Studios

Idag har jag, Filip och Fredrik (haha komisk namnduo) hängt på Universal och det var riktigt häftigt. Åka 3D rides och ta en tripp längs Mystery Lane är inget man gör varje dag liksom. Åt dessutom sjukt goda och flottiga pommes typ friterade med grillkrydda, muuums. Nu ska vi laga lite middag, pastasås står på menyn.

America

 
Där vid den blå lilla pricken, där bor jag just nu. Mitt i Hollywood Hills med Hollywoodskylten synlig från kvarteret och med ca 10min gång från the walk of fame. Jag lever just nu i landet jag och många andra bara har drömt om i flera år, i staden som är så stor att det nästan är svårt att förstå. Helt ärligt så var det år sen jag mådde så bra som jag gör idag, här har jag ingenting att bevisa för någon då jag bara är en liten brud från lilla Sverige. Jag trivs så jävla bra med det. 
 
Ha det bra så hörs vi, Puss!

Det finns en anledning till att vi är tillsammans

Vi är lika söta som fula och vi är det tillsammans. Utan den grabben skulle många glada skratt raderas och jag skulle slippa vara arg lika ofta haha. Han är både plus och minus, fast mest plus faktiskt och jag är kanske lite mer minus men det skiter man i. För han är min och jag är hans, det är allt som räknas. Kalla mig för klyschan själv, jag älskar honom lika mycket för det. 

Det här är världens ände, det är här det vänder

 Sen jag såg Bo på Så mycket bättre i lördags så har jag kärat ner mig i den här låten. Det var ingen låt som någon hade valt att sjunga, det var bara något de spelade i bakgrunden någon gång under programmet. Efter att man hört vad låtar handlar om så finns det så mycket mer djup och känsla i dem. Ja jag är helt enkelt kär på nytt i Bo Kasper och hans orkester!

När jag trivs som bäst

Fan vad jag älskar att glida runt såhär. Brorsans gamla jeans, favvokoftan och en slapp tischa. Nu sitter jag i soffan och kollar på the Montazamis och är glad över att jag själv slipper vara med på TV haha. Snart äre sovdags också så man slipper vara så jäkla trött imorgon. puss

Jag är jag

Om jag fick välja så ja självklart finns det saker som jag gärna skulle vilja ha ogjorda. Men samtidigt vet jag att det inte spelar någon roll hur mycket eller hur länge jag ältar dessa snedsteg, jag står fortfarande kvar på samma plats i livet. I stället väljer jag att tro att jag lärt mig någontig på vägen. Jag brukar tänka: Vem skulle tjäna på om jag var perfekt och helt jävla felfri? Ni skulle tycka att jag var irriterande och helt ärligt skulle jag nog inte gilla det själv heller. Jag är långt ifrån perfekt på alla plan och det vet jag om. Vissa dagar stör det mig men de allra flesta dagar på året så är jag bara glad att det är så, att jag är jag.
 
Nej, jag säger inte att jag är stolt över allt jag gjort men jag är stolt över vem det har gjort mig till, jag lever äntligen i frid med mig själv.