En bit på väg i alla fall

Har åtminstonde något att ha på fötterna till studenten nu. Klänningen är starkt på gång men långt ifrån klar.
Jag är ju så extremt jäkla kinkig när det gäller klackar eftersom jag inte är någon tjej som trippar omkring på höga höjder speciellt ofta. Därför fick det bli ett relativt säkert kort som kanske kanske blir använda fler än en gång i livet. Om jag lär öva att gå i dem? Ojaaaaaa!

Frukost i lugn och ro

Måndagar i skolan är ändå typ min favoritdag. Kan vara för att jag i stort sätt inte går i skolan, börjar 12.45 och slutar 2h senare. Att då ha tid att fixa ihop en frukost som inte bara är god utan också vacker att kolla på. Älskar att kunna äta med ögonen. 

Tankarna går till varmare tider

 

Tänk om man kunde mysa livet igenom

 
Detta är gårdagens ultimata mysstund. Jag är en person fylld med myskänslor och "kvalitétidsmåsten". För mig är stunder som dessa så extremt viktiga! Utan lite ost och kex, musik och trevligt sällskap skulle världen vara en så mycket tråkigare plats. 

Lever i inredningsdrömmar


En lägenhet skulle sitta fint, ett hus med tusentals rum att inreda skulle sitta ännu bättre. Att sen se sitt eget hem växa fram...finns inte ord.

Inspirationen flödar

Jag som senast förra veckan sa att jag önskar jag visste vad jag ville med mitt liv. Idag har jag kommit en bit på väg och det känns på något vis så underbart inspirerande! Jag har valt att våga tro på mig själv och lyssna på vad det är jag verkligen vill komma med mitt liv. Jag vet inte, men jag tror att det var en speciell väns inspirerande ord och en annan människas initiativ att göra något extrem, galet och oväntat som fick mig att fundera och förstå att jag också kan bara jag vill. Precis som alla andra tänker jag att jag inte är tillräckligt begåvad eller inteligent för att få ett ordentligt jobb, klara av kurser på universitetet eller uppleva saker helt oberoende av någon annan. Idag kom uppenbarelsen till mig att jag bara på det senaste året gjort saker som jag trott varit omöjligt eller som jag helt enkelt trott att jag aldrig i hela mitt långa liv skulle klara av. I somras hade jag mitt första sommarjobb någonsin och det var med något som alltid varit en av mina största mardrömmar eller snarare en av mina största rädslor, jag jobbade inom äldrevården. Idag är jag så oerhört glad över att jag tog chansen för de har gett mig så obeskrivligt mycket. Bland annat så ser jag på de felsta människor på ett helt annat sätt, jag har valt att till största del sluta döma. Jag var så fruktansvärt nervös inför första jobbdagen när jag skulle besöka gammla människors hem och hjälpa dem med deras vardagssysslor och jag skulle klara av detta HELT SJÄLV! Min ångest inför första jobbdagen satt så fruktansvärt långt in i mig, vet inte om jag någonsin varit så rädd för att misslyckas med något. Det visade sig dock att alla dessa gamlingar var så oerhört trevliga och tacksamma över att jag var där, vissa sa till och med att de saknat mig när jag inte varit där på några dagar och sa att: Du kommer väl fortsätta arbeta med det här! Jag ändrade helt åsikt på vad detta var för slags arbete, jag kan till och med säga att jag trivdes. 
 
Att jag haft sommarjobb och dessutom en tidigare anställning under året gjorde att jag 2013 tjänade mina första ordentliga löner som i sig resulterade att jag hade råd att åka på en helt otrolig resa som jag betalt helt på egen hand, det kändes på något vis extremt stort. Jag resde alltså över halva jordklotet utan föräldrar till LA dock tillsammans med min andra hälft men det räknas inte. Jag flög dessutom 14h helt själv på hemvägen med mellanlandning i New York där jag skulle byta flyg och på egen hand ta reda på hur jag skulle ta mig dit. Man är ju så van att mamma och pappa löser sånt, det brukar bara vara att hänga med. Men på grund av detta har jag förstått att jag kommer klara av livet. Det kommer kanske bli något av mig också, för helt värdelös är jag inte!
 
Idag kan jag se tillbaka och våga erkänna att jag är stolt över mig själv, man får faktiskt det!

Skrattar åt eländet

Kan inte annat än att skratta åt denna dag. Har gått fel sen jag vaknade imorse, borde nog ha vänt mig och somnat om. För det första hur tänkte jag när jag valde byxor med hål i när det är en massa minusgrader? Varför gick det så jävla dåligt på gymmet? Varför glömde jag hälften av allt jag behövde? Varför har jag ingen jävla ork? Haha dags att fixa lite positiv anda: Efter det har allt gått enligt planerna. Nu sitter jag äntligen på ett tåg hem och gudaimig så skönt! Ska skippa ångesten resten av veckan så är det bara. 

Det är för att du älskade henne långt innan du älskade mig

Det är tufft att leva livet vi vill leva för att vi bryr oss så jävla mycket om hur andra tycker att vi ska göra för att leva livet som de tycker att vi borde leva. Det är dags att sluta bry sig om hur andra lever sina liv, nu lever vi våra! 

Det är som att synas men ändå inte se

Såhär vill jag se ut i vår! Den kan väl lika bra komma nu eftersom snön verkar strejka. Allt är så perfekt med denna outfit, inget åtsittande, bara mys men ändå så sjukt snyggt (tycker ju jag i alla fall). Hatten är ju egentligen pricken över iet men en aning för vågat för min del tror jag, dock skulle jag äälska att gömma mig under den. Ett par feta glajjer på detta så är vi i mål!! 

Vi ska göra 19 till betydelsefullt

Idag fyller min bästaste Beccis 19 år Så supermega grattis till min underbara vän! Vi firade med gomiddag, skratt och bowling. Så Goa, fina tjejer så de är sjukt åt de. Nu ska jag umgås med min pojkvän (om han kan slita sig från datorn). 
 
 
 

gott nytt 2014!

 
 
Nu har både jul och nyår passerat och allt har varit väldigt mysigt och gött eftersom jag älskar den här tiden på året. 2013 har för mig varit fyllt med mycket tårar, svek, uppoffringar och bråk men jag måste säga att jag är glad över hur allting har verkat löst sig de senaste månaderna. Jag vet att de är allt som händer i mitt liv som skapar och formar mig till den jag är. Jag har lärt mig vem man ska lägga energi på och inte, hur man gör för att laga relationer och jag har definitivt skaffat ett tålamod gjort av betong. Men jag vet också att 2014 kommer bli ett grymt år, för det har jag redan bestämt! 2013 skaffade jag ju mig en vän som verkar förstå mig och ta mig precis  som jag är och det älskar jag henne så otroligt mycket för. Jag ser tillbaka på 2013 en sista gång men från och med nu så siktar jag bara framåt! Kisses