I Augusti finns inga ursäkter

Har alltså spenderat några timmar på gymmet, jag minns inte ens sist jag satte min fot där. Svettades som en gris och jag hade nästan glömt känslan av att ta ut sig såhär. Känner att i augusti finns inga ursäkter. Får träna till sista augusti, har tågkort till sista Augusti och åker och ska visa mig i bikini en vecka i början på september. Nu är det bara att köra, hårt som bara den! 

Ta vara på tiden, ta vara på varandra

Igår slutade jag jobba vid tre, åkte hem och hämtade Felli på jobbet och sedan firade vi in helgen med lite öl och snack. Kvällen fortsatte hemma hos Simon i Månkis där det blev en riktig sommarkväll med kubbspel, skratt och trevliga människor. Idag åkte jag och mina favoriter upp till bergstäkten för att svalka oss i denna hetta. Värmen i detta land är sjuk för tillfället! Senare bär det av till Karlholm för ännu en förhoppningsvis lyckad kväll. Försöker ta vara på varenda minut av livet. 

Jag tror ditt blod är spillt för sista gången

Torsdag, lönebesked, sushi, uppsagt gymkort och ett kvällsbad. Jag mår bra. Visst var det lite tungt att känna att man ska lämna Actic bakom sig, det stället var ändå mitt andra hem i typ 2 år. Men känns onödigt att betala flera hundra i månaden för något jag knappt utnyttjar ens en gång i månaden. Har liksom inte vägarna förbi uppsala längre. Imorgon är det Fredag, lön och en leeeedig helg. Som jag ska njuta!

Brämmen och 32 grader

Oj vad det är såna här dagar man lever på hela höstarna och vintrarna. 32 grader i Sverige är inte illa pinkat och att jag dessutom slutade vid 12 och på en gång kunde dra mig mot Brämmen med några lirare, sola, bada och njuta av livet. Som man mår då! Man önskar att alla kunde slippa arbeta under juli månad, shit vad man skulle kunna leva då. Lite kär i livet får man väl vara ändå. 

Skrattet är själens språk

Det känns hemskt men samtidigt riktigt skönt att säga: Jag är glad över att detta är över. Jag känner mig som en dålig människa samtidigt som jag ser hur jag själv lyser upp, jag ser mig själv skina på ett sätt som jag inte gjort på bra många månader. Det är som att jag sträckt på ryggen och blivit minst 5cm längre, som om mitt leende sitter uppe vid öronen och som att mitt skratt aldrig varit så sprudlande och direkt taget från hjärtat. Jag känner mig en aning ensam samtidigt som jag känner mig allt mer omgiven av kärlekens makter. Känner hur jag uppskattar livet och börjar se på framtiden som något spännande och utmanande. Jag ser världen med ett par helt nya ögon. Det känns inte längre som grådaskiga och meningslösa utan snarare lysande gröna och fulla av liv. Jag har insett att det inte är ett förhållande som kommer göra mig lycklig, utan det är att träffa nya människor, lära känna nya personligheter och upptäcka det fina i att vara "ensam". Är så glad över att jag spontanbokat en resa med en av denna planetens underbaraste personer, jag är så jävla imponerad över att en annan vän är på väg mot sina livs drömmar och jag är så otroligt jävla lycklig över att min fina bror hittat någon som ger honom den kärlek han alltid givit andra. Förstår ni? Det är på grund av dessa människor som jag tagit mig igenom det här, det är på grund av dem som jag är så stark som person idag. Jag vill bara att alla ska förstå hur mycket nattliga konversationer om livets snedsteg, spontana lunchdejter och utekvällar med störda grejer att prata om dagen efter, betyder för mig. Ni som är en del av detta, ni som vet att ni är med och gör mig såhär lycklig, ta åt er! Jag vill aldrig mer hamna i en sits där jag slutar bry mig, jag vill vara medveten och jag vill jobba mig uppåt. 
 
Nu ser jag bara framåt, livet här kommer jag!

Lördag känns som måndag

Detta är för tillfället det enda jag förmår mig till att göra. Helt jävla sopslut, gillar verkligen inte att jobba helg, men påt igen imorgon bara! Nästa helg är jag dock ledig och som jag längtar då. Om men endå vore ekonomiskt oberoende, kanske skulle köpa sig en lott?! Jaja drömma kan man väl få göra, nu tänker jag återgå till modeblaskan och leta prylar att kasta iväg lönen på. 

Hedemora, döden & livets gång

Dagarna känns så mycket längre när man inte sitter av halva tiden av dygnet i en soffa framför serier eller något annat skit. Idag efter jobbet gjorde jag först en god gärning innan jag åkte hem, käkade lunch och blev meddragen  på en tripp till Dalarna med mamma, pappa, farfar och farmor. Fikade gott, besökte några släktingar som vilar på Hedemoras kyrkogård och insåg att livet nog är rätt okej. Det kändes fint att lägga lite blommor på deras gravar och sakna Majas hemmagjorda jordgubbskräm och gumman själv förstås. Fan vad mitt jobb fått mig att uppskatta de äldre, inse att världens bästa farmor och världens bästa farfar inte kommer att leva i all oändlighet. Vill hitta en kille som min farfar så jag har en annan gubbe att älska när farfar gått bort. Fast jag vill inte ens tänka tanken på att de ska försvinna, vill inte tänka på döden. Önskar man kunde konservera människor man älskar och sedan dö samtidigt som de så man slipper sakna. Dags att sluta grubbla och börja sova...jobb imorgon. 

I will try until I make it

Långt därinne har det väl alltid funnits en längtan om att få vara just den där flickan som träffar någon, han som bara har ögonen för dig, som avgudar dig och är redo att dela ett helt liv tillsammans med dig. Jag har alltid velat tro att det finns någon därute som är menad att ta mitt hjärta, hålla hårt i min hand och aldrig någonsin släppa taget. Någon som Jack i Titanic, en egen Romeo eller en Channing Tatum i Dear John. Vem vill inte tro att prins charming finns därute, vem önskar inte få leva lycklig i alla sina dagar? Det sorgliga är...efter att ha misslyckats aldeless för många gånger blir jag bara mer och mer avtrubbad, jag tappar en gnutta hopp och på någotvis så slutar jag liksom att tro. Tur att jag vet att jag klarar mig bra själv, tur att jag är övertygad om att jag kan vara lycklig utan en Jack. Det är dessutom en jävla tur att jag har människor i mitt liv som aldrig kommer lämna mig, som alltid kommer att finnas vid min sida, er avgudar jag och älskar av hela mitt hjärta. 

Boss Orange

 

Världen var vår förut som i en film med ett lyckligt slut

Det finns en gräns, det gör det alltid. 
Det finns en punkt då man inser att det får vara nog.
Alla andra har redan insett, det har jag också.
Fick det rätt upp i ansiktet av någon som var den sista
jag trodde skulle säga något. 
Nu finns det bara en sak att göra. 

Kolla på mig då, se mig förfan.
Jag skulle kunna skrika i evighet, du skulle endå inte höra.
Det är de största problemet, det spelar ingen roll vad jag säger. 
Nu går jag, springer jag, kutar jag härifrån. 
Då ser du mig kanske, eller kanske inte.
Det spelar ingen roll.



Flytta hemifrån vore en dröm

Träbrunt, vitt, tavlor med diffusa motiv och lite halvklyschiga citat, egentagna foton, fårskinn, böcker och orientaliska mattor. Finns så mycket i mig som vill inreda, skapa något, ett hem där jag ska bo och trivas som fisken i vattnet. Vill, vill, vill, nu, nu, nu! Helst ett helt hus, men en lägenhet skulle duga gott. 

Rhodos - Det som inte dödar stärker

 
En vecka på Rhodos är avklarad vilket har resulterat i 3 extra kilon, 10kg ångest, en pepparkaksnyans, solblekt hår och en gnutta extra tålamod i bakfickan. Solen har strålat och vi har kollat upp på en klarblå himmel varenda dag men jag saknade ändå Sverige och mina flickor därhemma. Att jag blev bjujden på tacos och VM med goa grabbar och mina favvobrudar direkt efter hemkomst från Arlanda fick mig att le som aldrig förr. Ikväll står jobb på schemat...suck. Men först en tur till gymmet med mamma för att börja jobba bort semesterkilona.

En man som heter Ove

 

Läppar som glöder, kyssar som blöder

Selfietime med skitigt hår och trötta ögon. Men är man ledig och har en "jag tänker inte röra mig ur fläcken-dag" så blir ofta detta resultatet. (haha) Rastlösheten tar som över efter ett tag. Har packat lite inför resan på Söndag och tänkte lägga mig ner och läsa lite bok nu tills jag inte klarar av att ligga still längre. Upptäckt att meningslösa inlägg på denna ganska meningslösa blogg också blir resultatet av ett liv med aldeless för mycket fritid...vilket liv jag har hörrni. 

Dansa med mig natten igenom

Med mina trogna Dr.Martens, en marinblå klänning och sommarhatten är jag redo för dans på lördag. Det var två år sedan jag sist satte min fot på en dansbana så ni ska bara veta hur mycket det spritter i mina ben. Nu ser jag bara fram emot sol och värme så att barbent faktiskt är ett alternativ och jag hoppas vi ses i Gudinge mina vänner! 

Well, yes please!

 
 

Alla klyschor stämmer är den största klyscha som stämmer

Är det något jag uppskattar i livet så är det saker som dessa. Umgås med någon man tycker stört mycket om, äta riktigt god mat och prata om allt mellan himmel och jord. Vill ni någonsin få mig på bra humör så bjud mig bara på god mat och prata med mig tills tungan ramlar av, jag kräver inte mer än så. Människor måste inse att vikten i gåvor inte sitter i prislappen, det sitter i tanken som finns bakom. Det är den personliga touchen som gör att det tar enda in i benmärjen. Sluta tro att pengar är det viktigaste som finns och inse att kärlek, gemenskap, vännskap, familj osv är det som du kommer minnas den dag du är på din vandring upp mot himlen...

Har i alla fall spenderat min tisdagseftermiddag i Gävle tillsammans med min fina mamma. Blev lite shopping samt en middag på Brända Bocken. Har än så länge inte träffat (vad jag vet) en annan människa än min mamma som njuter lika mycket av mat och goda drycker som jag. Åååh vad jag tycker om min mamma! Fan så glad jag är att hon finns vid min sida.