Julig mys-helg

I helgen har julkänslan infunnits trots det höstiga och regniga vädret. I fredags hade vi LuciaDisco för småkidsen och i lördags hade jag en riktigt mysig kväll med min Bestie Rebecca. Vi kollade julfilmer och bakade tryfflar och pepparkakor med julmusiken på högsta volym! Det är sånt man mår bra av, sånt som lämnar ett lugn i själen. Jag Älskar Julen!!

FUCK IT

Jag som borde vara så jävla lugn och trygg i mig själv just nu. Känner att allt har lagt sig på plats och att gammalt groll har lagts åt sidan men ändå är det något som stör min balans. Jag kan inte tänka klart, kan inte sova ordentligt, går runt och har konstant huvudvärk, har noll motivation till någonting men trots det kan jag le och känna mig lycklig, tills jag helt plötsligt tappar greppet om allt! Det händer nästan varje dag nu att tårarna, kanske inte nödvändigtvis kommer ut men de ligger där bakom och trycker. Men min fråga är: VARFÖR I HELVETTE DÅ??? 

Skönt att se dig, inte lika skönt att du åkte igen

Här sitter jag och gör allt de jag inte borde göra i stället för att göra just det jag borde... Så sjukt trött på allt vad skola heter och så fort jag bara börjar tänka på att plugga kokar min hjärna över. Att vara tillbaka till verkligheten känns allt annat än bra i nuläget, det var skönt i början men nu skulle jag mer än gärna åka tillbaka till andra sidan jorden. Att min prins kom hem igår gjorde väl dock det hela väldigt mycket bättre men nu är jag ensam med mitt elände igen för han har åkt på 24h kryssning, suuck! Jaja...Nu tillbaka till de såkallade plugget.