Vårkänslor

 

 
                  
                    
              
Vill bara ha vår och shoppa vårkläder... Finns ingenting som får en på så stort shoppinghumör som nya årstider. Allt känns nytt och fräscht igen nu när vi går mot ljusare tider. Enfärgat med en liten färgklick är väl ungefär vad jag vågar I färgväg. 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppet lever ännu

Jag duger som jag är, han tycker till och med om mina brister, han vill inte ändra på något. Att jag är jag är alltså tillräckligt. Behöver inte tigga om uppmärksamhet och behöver inte jaga efter något jag är för bra för ändå. Har förstått det nu, att jag är bra som jag är, att det inte är mig det har varit fel på, utan dem. Man ska vara kräsen och man ska kräva men man ska aldrig glömma att ge personer en chans.
Det vi ser är inte alltid det vi får och de vi haft var kanske aldrig det vi behövde. 

Adidas Superstar 80's Deluxe

Månadens belöning blev ett par nya skor till våren. Har lovat mig själv att låta dessa ligga i lådan till den dag gatorna är fria från snö och slask. Känns långt borta i dagsläget men tiden går snabbare än vad man tror, är ju redan inne i februari, schock! Det blev i alla fall dessa Adidas Superstars, 80's modellen I offwhite och efter en hel del beslutsångest blev de dom  med svarta stripes.   Kan inte rå för att jag är skogalen!

Fuck Cancer

Det finns mängder av saker jag hatar, det gör det. Men det finns ingenting, absolut ingenting jag hatar så mycket som den där jävla sjukdomen. Den som drabbar så många, som tagit så många människors liv. Jag skulle göra allt för att förinta, förstöra och förgöra det där som vi kallar cancer. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på hur det var att se de stoltaste jag har, min egen mor, genomlida den där äckliga sjukdomen. Kan inte ens tänka mig hur det var att med tre små barn få diagnosen och inte veta om hon skulle få finnas där för oss när vi blev större och växte upp. När jag satt där på sängen hemma efter en dag med både skolresa och fotbollsträning i bagaget kom ni med beskedet från helvetet, den var tillbaka, cancern hade hittat någon jävla väg tillbaka. Jag minns hur jag grät, hur jag inte kunde förstå att det var sant. Det skapade ett hål i mig, ett tomrum jag aldrig tidigare känt. Rädslan för döden... Jag vet inte vad jag hade gjort idag om sjukdomen tagit min mamma ifrån mig och jag vill aldrig förstå hur ont det gör för er som inte varit lika lyckligt lottade som vi. För min mamma är mitt allt, min frihet, mitt hjärta.
 
 
FUCK CANCER, fuck cancer, och fortsätt forska för det gör ni bra!