Hjärtstumpen

För varje dag det slipper skava, för varje dag jag slipper grubbla och för varje dag jag slipper känna känslan av att bli sågad för den jag är, så växer mitt hopp. Jag vill inte behöva tänka på konsekvensen av att vara mig själv, av att känna mig nöjd och att våga tro på den jag är. Det gör så ont i mig när jag tänker på hur elaka Människor är, hur lätt vi kan krossa en annan människas drömmar. Därför blir jag så oerhört glad när jag ser ärlighet, äkta leenden och träffar människor som visar med hela sin aura att de bryr sig om. Jag vill omfamna alla, jag vill bara krama hela världen tills vi förstår att vi måste ta hand om varandra. Att livet är för kort för att fylla det med hat.
 
Älska mer!

Girls just wanna have fun

Gårkvällen, oj oj Oj! Vilka tjejer, hade så stört kul och dansade tills Värmen tog över. Men imorse var det inte riktigt likroligt (haha)... och imorgon åker vi till Krakow och firar (förhoppningsvis) in våren ordentligt. Så otroligt jääääääkla Taggad! Gäller bara att ställa typ 1000 alarm för att vara säker på att komma upp i tid, vill ju inte missa planet. 
 

Vårsolen ger livslust

Asså det här vädret! Finns inte ord för hur underbart det är att sitta i shorts och T-shirt på altanen utan att frysa och känna solen värma i ansiktet. Vågar man tro att våren äntligen är hör på riktigt?! Troligen inte, så det gäller att passa på medan man kan! Har hunnit med en löprunda, solskensintag och nagelvård än så länge. Snart blir det mammas räksoppa till lunch sen åker jag in till stan för att möta Fille en snabbis fär att säga adjö inför kommande vecka. Sen är det bara att skynda sig hem igen och träffa en massa fina tjejer! Jag klagar inte på livet idag. 
 

Lilla My

Dags att dra till skolan idag också då. Det är väl inget jag ser fram emot någonsin och Allra minst idag. Göra en redovisning i psykologi med en grupp som...ja jag säger ingenting så har jag ingenting sagt, men ni kanske kan lista ut hur jag känner. Får i alla fall gå runt och känna mig som Lilla My, me like! 

Baby, Don't stop Belivin'

Just nu finns det saker upp över öronen som ska vara klara inom de kommande veckorna, och för att inte tala om den kommande månaden. Jag borde känna mig så in i bomben stressad, och det kanske är det som är felet. Jag kanske är så jäkla stressad att min hjärna inte klarar av att tänka klart och därför typ stänger ner. Det spelar ingen roll hur mycket jag sitter och stirrar mig blind på datorskärmen, det blir liksom ingenting gjort. Finns ingen ork, ingen lust, ingen fighting spirit och saken är den att jag vet inte ens hur jag ska hantera mig själv längre. Sitter bara och drömmer om när allt detta är över, det är bara det att allt de här MÅSTE vara klart innan de kan gå över. Önskar att någon bara kunde ställa sig och skrika vett i skallen på mig, få mig att förstå att det är dags att lägga på ett kol för att inte sitta där och gråta sista veckan... Ändå sitter jag här och skriver, jag är ju inte riktigt klok. 
 

Helt okej om ni frågar mig

 
 

River Island - I'm in Love

 

Life may be a bitch but I don't care

Det har varit en riktigt bra helg, nu är det bara att se fram emot nästa! Bilder och en liten beskrivning kommer nog senare skulle jag tro. Men just nu ligger jag i Vänge och funderar över om jag ska gå upp och plugga istället för att ligga här och lata mig. Skulle verkligen behövas...fyfan. Men det är bara att kämpa några månader till sen är det över.
 
 
 

Det stod att du var snygg men du är ful

Hejsan fredag och alla glada helgsjälar! Idag är det en glad Klara som strosar omkring, för det här blir en bra helg. Idag kommer släkten och ska fira mig med massa gofika och paket. På lördag blir det utgång för att fira mig ännu en gång, så jävla taggad! Försök få ner mig nu bara,  det kommer aldrig gå! 

En nittonårings kvällstankar

Ibland funderar jag över vad jag gjorde för bra i mitt förra liv för att förtjäna alla fantastiska människor som finns i mitt liv. Hur fan lyckades jag finna såna fina vänner som bryr sig om, tänker på en och alltid vill ens bästa? Visst det har tagit 19 år (exakt) att komma dit jag är idag, och det har väl varit en hel del trubbel på vägen, men det känns okej. Det känns okej just för att Jag vet på vilket sätt det idag hjälpt mig. Jag kan också fundera över vad det var som gjorde att just min mamma fick överleva den där äckliga sjukdomen cancer, medan andras föräldrar, syskon eller släktingar fått lämna jorden alldeles för tidigt? Visst fan är jag glad att min mamma fick överleva, helt jävla överlycklig om jag ska vara ärlig! Men jag förstår ändå inte hur slumpen kan vara så elak eller hur fan man kan tro på Gud när människor som i stort sett aldrig gjort något ont får dö helt utan anledning. Klart att man måste tro och hoppas, men om Gud skulle finnas va han då en elak jävel. Hamnar jag i helvetet för att jag säger detta så är det helt okej, då ses vi senare Hades! 
 

Måndag igen

 

Nu kan jag inta våren med stil

I fredags såg jag att dessa fina jackor sänkts från, det redan relativt billliga priset 400:-, till 200:-, jag kunde helt enkelt inte låta bli. Min plan var att köpa en, men då jag skickade familjen Gårdenberg på uppdraget fick jag den vita på köpet, de är ju för gulliga. Nu är jag absolut redo att inta våren!
 
 

2 År

Igår firade jag och min pojke två år tillsammans, det är stört att två år kan gå så jäkla fort. Känns lite som att livet bara rusar förbi, och på tisdag fyller jag 19. Var det inte typ igår jag firade min 18:års dag? Min pojke kom i alla fall hem till mig med tio, rosa, helt underbara rosor. Ibland vet han också hur man gör för att vara lite romantisk. Resten av dagen och kvällen spenderades med en massa mys och kramkalas. Love that man! 

Fredagslyx

Fredagslyx i form av Gofrukost och baywatch på iPaden. Jag måste säga att det är sådana mornar jag behöve för en fortsatt lyckad fortsättning på dagen. Detta är alltså basen till min lycka! Så vill ni ha en snäll Klara, kom och bjud på frukost på sängen, då skulle jag må. 

Snart bär det av till Polen

Fattar inte att det snart bara är 2 VECKOR kvar tills jag och resterande 3:or på TBS sitter på ett plan mot Krakow. Jag är faktiskt riktigt jäkla sugen på att åka till ett nytt land och se helt nya saker, Folk kan försöka intala mig om att det kommer vara skittråkigt och att vi kommer ha tröttnat efter första dagen. Tro mig, inget av det där snacket biter på mig! Jag har så svårt med att se det negativa i detta. Vad kan vara fel med en gratis resa, gratis upplevelser och dessutom gratis mat?! Helt ärligt tycker jag att det är riktigt jävla pinsamt om någon klagar på detta. Till er säger jag: SNÄLLA STANNA HEMMA MED ERAT DÅLIGA HUMÖR!

Yeah the truth is, I miss you

Vårskor och invigning av mina nya "kostymbraxer".
Trots en seg dag sitter jag just nu med (efter en halv chokladkaka) lite hamoni och ork. Dags att ta tag i livet! 

Leva i nuet?

Försöker få mig själv att förstå hur viktigt det är att slappna av och njuta av nuet. Men det är så jävla svårt att inte tänka på framtiden i dagsläget. Har fortfarande så fruktansvärt mycket kvar att göra i skolan, och det är ju nu om någinsin det gäller att prestera. Har man någon ork till det? Nä juste det har man ju inte.. Sen ska man hinna träna och ta hand om sina relationer åt alla håll. Tycker nästan synd om de runt omkring mig, glömmer allt jag ska komma ihåg och kommer bara ihåg oväsentliga saker... Jaja, idag är det kortdag, slutar runt halv två Så det är najjs. 

Bomerjacka Lager157

 

Måste sluta köpa leoprint

Okej...jag måste sluta förälska mig i allt med leopardmönster, min garderob kommer snart inte innehålla någonting annat. Men denna skulle faktiskt passa bra i min garderob och med ett pris på 80:- är det nästan svårt att låta bli, men jag ska. Faaaast, ska bara påminna er en gång till att det är någon som fyller år 18 Mars och att denna går att köpa på Lager157. FAB
 

Peace

Dagarna bara flyger förbi och det som nyss var måndag blir imorgon fredag. Mitt humör är så sjukt mycket upp och ner att jag inte riktigt vet vad det är som spökar. Har svårt att tycka synd om folk och vill typ bara strypa de som gnäller, "Gör någonting åt saken istället för att klaga på allt" ungefär så tänker jag. Dock förstår jag om ni skulle uppleva mig precis lika gnällig själv, det är okej. Men när jag inte stör mig på människor, så glider jag mest omkring med ett leende på läpparna, tror att det kan vara vårkänslor. UNDERBART! Idag var jag ut till den så kallade farmen och hälsade på Annsan och hennes nya misse, Selma var namnet. Tog med en bild på henne här ovanför också bara för att hon var så himla söt. Desutom provade jag en prototyp av min blivande studentklänning. Shit vad det ska bli spännande att få se resultatet! Nu ska jag gosa i soffan bara för att jag känner att jag är värd det. 

Tisdagspoesi

"Jag ser framför mig, oss två på ett obehandlat
trägolv i en vindsvåning långt därborta, i någon
stor och livlig stad. Runtomkring finns
flyttkartonger och de enda vi haft ork till att
packa upp är en filt som vi virat in oss i. Mitt på
golvet sitter vi, och framför oss står en nybakad
pizza i sin ädla pizzakartong, direkt från den
lokala pizzerian. Vinglasen är kvällen till ära
obefintliga, det dricks direkt ur flaskan. Ur
telefonhögtalarna spelas Coldplay & Håkan
blandat med Svensk hiphop, allt för att vi båda
ska känna oss nöjda. Jag njuter, och jag ser att
du också gör det. Tillsammans med ljudet av
sirener och människoprat nerifrån gatan blir
sekunder till minuter och minuter till timmar, men
det gör inget. Halvt berusade somnar vi där på
det obehandlade trägolvet, i vår nya vindsvåning,
i den stora och livliga staden långt därborta.
Tillsammans sommar vi med ett leende på
läpparna och känslan av att det här nog är den
bästa tiden i våra liv."