Efter det här gör vi vad du än vill

 

Fint väder och 10kg lättare

Vilket väder vi har i byn! Sitter och är lite nöjd över mig själv då jag bockat av 2/4 uppgifter som tyngt mig de senaste veckorna och helt plötsligt känner jag mig 10kg lättare. Har belönat mig med några timmar i solen och sitter och funderar på en rundtur med löparskorna. Helt plötsligt blev jag full av liv och har typ svårt att sitta still. Mamma och pappa bjöd dessutom på en gudomlig lunch, grillad kyckling, champinjoner, sallad och hemmagjord potatissallad. Vilken jäkla upp och ner människa jag är! 
 

Fredaaaagsmys

Det är fredag idag och hittills har jag hunnit med ett litet träningspass med Rebecca. För tillfället sitter jag på ett tåg mot Uppsala för att åka vidare till Vänge Hills. Helt otroligt att pojkvännen är ledig på en fredagkväll, det gäller att passa på att umgås när man har chansen. Dessutom var jag till frissan igår och fixade bort de slitna topparna, 5cm kortare men ack så underbart! 
 

Det rullar

Livet liksom rullar på... Lite för snabbt för tillfället kan jag tycka. Om en vecka har jag resfeber, om en vecka ska mitt gymmasiearbete vara färdigställt, om en vecka ska ett flertal andra uppsatser vara inlämnade och om en vecka vill jag kunna känna mig fri. Det jobbiga med den här situationen: HUR FAN SKA DET GÅ TILL?? Skrattar nästan över min egen ångest, det är nu jag önskar att jag gjort allt det här i tid. Men gjorde man det? Nej inte den här gången heller. Känner mig som en bitterfitta men samtidigt är jag liksom nöjd. Finns ingen logik i mitt liv, inte det minsta. 
 
 
 

Gömma-sig-för-världen-dag

Pallar inte med omgivningen, människor över huvud taget. Familjen funkar, där behöver jag inte låtsas! Så idag blir det på med kepan, har även funderingar på att stänga av telefonen. Får se hur det slutar... Har åtminstone inga planer på att vara speciellt soocial. 

Hemma i Sverige har aldrig varit så skönt

Har haft riktigt kul i Krakow med klubbdans, karaoke, gitarrsolon, drama, strawberrymojitos, ömma fötter, polacker och apmycket garvande. Men det har aldrig varit så skönt att se svensk mark som det var igår. Jag gillade verkligen staden och skulle mer än gärna åka dit igen. Tänker dock bosätta mig på ett lyxigt hotell med varmvatten i duschen nästa gång. Nu saknar jag bara min pojke sen är allt tipp topp igen!