Vardagslook

 

Businesstrip

Nu är det bestämt, businesstrippen går till Krakow och Polen. Alla gav det så mycket hat men jag tycker det är kul att få åka någonstans dit man själv kanske inte skulle boka en resa. Jag menar hur kan man ens klaga på en resa man får helt jävla gratis? Menmen, jag tycker hur som helst att det ska bli sjukt kul med lite nya upplevelser med mina klassisar. 

As it should be

Tisdag.. Jävla dag det där. Idrott på morgonen i en timme sen ett hål på 5! timmar. Brukar hänga kvar i stan på gymmet eller något för att fördriva tide då det blir så in i helsike mycket åkande annars. Men just idag tog jag mig hem och lagade mig en omelett till lunch, hann ju vara hemma i ca 3h i alla fall. Men fysatan vad jag inte gillar Tisdagar.

Asgarv och fredagkväll

Egopic med ett leende och tungan mellan tänderna? Varför egentligen. På alla bilder också haha. Hade i alla fall en riktigt trevlig kväll i Gävle igår med gamla vänner och min Beccis.  Skrattade så att jag vaknade med träningsvärk i magen imorse. Sjuka människor! Blev en hel del dans på det vilket dessutom resulterade i trötta ben. Men efter en hel kväll med ett leende på läpparna och språng i benen var det skönt att inta sängen tidig lördagmorgon. 

Friday!

Är inte jag världens bästa flickvän som fixar denna frukost på sängen till min pojk. Var för himskans gott i alla fall! Efter det blev det en tripp till skolan för att prova ut mössa till studenten. Det är sjukt att det helt plötsligt är vår tur. När man började ettan tyckte man att tre år var en evighet, men icke. Nu blir det flygande Jakob och vad som väntas sen vet man aldrig. 

Mitt andra hem

Just nu befinner jag mig på Actic efter ett skönt pass. Dagar som idag trivs jag som fisken i vattnet på det här stället. Bort med tankar och på med musiken på högsta volym. Fick precis reda på att jag får med mig min Goa kille hem också. Jag njuter för fullt denna Torsdag. 

Ensam bland tusen

Hon blundade hårt,
så hårt att hela ansiktet skrynklade ihop sig.
Hon var rädd för att se vad som skulle stå framför henne,
hon ville bara att allt skulle vara som förut.
Vad var det egentligen som gick snett?
Hur blev hon så olycklig mitt i lyckan?
Hon som hade allt.
Men ingen hade tid för henne längre,
inte ens de som älskade henne mer än något annat.
Hur skulle hon kunna vara lycklig när hon var ensam mitt bland alla upptagna människor? 
Hennes hjärta bultade extra hårt, de nästan ekade för varje slag. 
Hennes stora tomma hjärta som en gång var så fyllt av kärlek.
Vad gick egentligen snett...